WWW. DUMIX.RS

-sa vama od 1992.-

 

 

Malo opštih informacija o nama:

„SERVIS DUMIX“ je počeo sa popravkom bežičnih telefona i faksova davne 1992god.Tih godina ni fiksna telefonija nije bila rasprostranjena po manje naseljenim predelima tako da dolazimo na ideju da pravimo „INTERFACE“.

„INTERFACE“ je bio naš izum za rešavanje problema telefonske linije pomoću „SENAO“ telefona.Došli smo do rešenja kako SENAO telefone preraditi i pomoću njih omogućiti dobijanje telefonke linije na rastojanjima i do preko 30km.Baza je postavljana na lokaciji gde postoji telefonska linija.Pomoću NAŠE elektronike i uz postavljanje usmerenih antena fix.telefonska linija je postajala dostupna na rastojanju i preko 30km(u zavisnosti od konfiguracije terena).U ta,sad već davna vremena,potražnja za takvim uredjajima je bila velika jer je omogućavala dobijanje tel.linije na stovarištima,vikendicama i drugim udaljenim objektima....nekima je olakšavala posao,a nekima odmor i vezu sa prijateljima i rodbinom.

 

 

INTERFEJS

 

Razvoj tehnologije i  ektronike otvara novo tržište i stvara nove potrebe ljudi.U korak sa vremenom idemo i MI...tako sredinom 1995god. Počinjemo sa servisiranjem MOBILNIH TELEFONA.U to vreme mobilni telefon je koštao 35000,00maraka(neki od nas se još sećaju dobre,stare Lare Cetkin i Braće Grin...kakva su to vremena bila).Cena samog uređaja je stvorila potrebu za servisom koji bi ih popravljao i produžio njihovo trajanje.

 

Ericsson iz 1996.god

 

 

Pejdžere(neki ih se verovatno sećaju,to je ona mala spravica koju su uglavmom držali okačenu o pojas..čudo tehnologije koje je primalo poruke) potiskuju mobilni telefoni koji postaju sve dostupniji.

Sa njihovom dostupnošću povećava se broj korisnika.Mobilni telefon postaje svima dostupan i počinje da povećava broj svojih funkcija.Počeli su sa ceno-belim ekranima i mogučnošću pozivanja i slanja poruka da bi danas bili tako reći mini kompijuteri sa nebrojanim mogućnostima.

Ljudi se oslanjaju na tehnologiju mobilne telefonije ali i kompijutere,laptopove,tablete,navigacije...“SERVIS DUMIX“  proširuje svoje poslovanje i počinje da servisira svu modernu tehnologiju novog doba.

 

 

 

„SERVIS DUMIX“  se bavi popravkom i servisiranjem:

-fiksnih telefona/SIEMENS,PANASONIC,PHILIPS...

-mobilnih telefona/ APPLE-IPHONE,SAMSUNG,LG,HTC,LENOVO,HUAWEI,TESLA,SONY,XIAOMI...

-tableta

-laptopova

-kompjutera

-navigacija

-industrijskom elektronikom(imamo uspeha u elektronskim intervencijama  na viljuškarima,dizalicama,bagerima...)

 

   

 

SPASAVANJE /FORENZIKA IZBRISANIH PODATAKA

 

Telefon je postao potreba svih nas.Upotreba telefona je zamenila stare telefonske imenike i fotoaparate kod većine korisnika.Korisnici se oslanjaju na sve veće memorije telefona i čuvaju sve podatke u njima,samim tim kvar telefona(nekad i ne popravljiv) dovodi ih u vrlo tešku situaciju.Javlja se velika potreba za spašavanjem podataka iz ne ispravnih aparata jer korisnici nemaju naviku pravljenja backup-a podataka,odnosno rezervnih podataka.Naš servis se bavi forenzikom izbrisanih podataka,greškom izbrisanih i iz pokvarenih aparata,kao i pravljenjem rezervnih kopija podataka.

 

 

 

 

Ð ÐľÐˇÑƒÐťÑ‚Ð°Ñ‚ ÑÐťÐ¸ÐºÐ° ÐˇÐ° iphone

 

Nudimo sve vrste popravke,uključujući i kreiranje APPLE ID i ITUNES NALOGA

 

 

 

Ð ÐľÐˇÑƒÐťÑ‚Ð°Ñ‚ ÑÐťÐ¸ÐºÐ° ÐˇÐ° navigacija

 

NAVIGACIJA:softver i update mapa kako bi ste uvek bili spremni za put

 

 


Nalazimo se ovde (mapa)  : TPC Stankom, Stevana Brakusa 6, 
Banovo Brdo  , Beograd, Srbija

Radno vreme:     Ponedeljak - petak 9-17h     Subota 10-14h

Kontakt telefoni : (011 ) 3058076  i    063 502282 i 060 050 22 82

kao i e mail :  servisdumix  @  gmail.com